follow Catalog firme » Alimente bauturi » Alimente » Firme produse alimentare » Produse alimentare salaj
  home     Firme produse alimentare   Produse alimentare salaj

Produse alimentare

produse alimentare zalau,produse alimentare (SALAJ)
Firma lorimod este infiintata din anul 1994 si isi desfasoara activitatea in importul si distributia produselor alimentare, avand ca scop ofertarea unei game de produse cat mai vaste si variate atat calitativ cat si ca pret pentru satisfacerea nevoilor si dorintelor tot mai mari ai consumatorilor. momentan activam pe raza a trei judete, satu mare, maramures si salaj acoperand localitati cu o populatie..
0261 *** ***Click aici!
produse alimentare,vanzari produse alimentare (SALAJ)
Sc compar en gros sa a luat fiinta in anul 1992, cand s-a inceput cu activitatea de comert en gros de produse alimentare si bauturi. in timp constatandu-se brese pe piata produselor de panificatie si patiserie firma se reorienteaza si incepe activitatea de productie de patiserie si panificatie. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va vom putea oferii ce aveti nevoie!..
0260 *** ***Click aici!
produse alimentare salaj (SALAJ)
Mic magazin rural, pentru deservirea nevoilor locuitorilor din Horoatu Crasnei si imprejurimi, axat mai mult pe comercializarea produselor nealimentare cosmetice, menaj, mase plastice, electrice, accesorii auto, papetarie, jucarii, imbracaminte, incaltaminte, diverse cautam distribuitori pentru produse alimentare ambalate apa minerala, ulei, zahar, faina, orez...
0755 *** ***Click aici!