follow Catalog firme » Alimente bauturi » Alimente » Firme produse alimentare » Produse alimentare maramures
  home     Firme produse alimentare   Produse alimentare maramures

Produse alimentare

ambalat produse alimentare,ambalare produse alimentare (MARAMURES)
condimente C.I.S. ofera conditii de colaborare excelente pt firme de distributie,engross sau cash and carry peste 18 de activitate aproape sigur avem distribuitori in judetul d-voastra dar merita sa sunati pt a intreba..
0723 *** ***Click aici!
produse alimentare,produse alimentare maramures (MARAMURES)
Comert cu amanuntul in magazine specializate a produselor ce poarta drepturi de autor si intelectuale precum si a diferitelor materiale promotionale. ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. in cazul in..
0745 *** ***Click aici!
distribuire produse alimentare,distribuitir produse alimentare baia mare (MARAMURES)
Societatea a fost infiintata in anul 1994 avand ca obiect de activitate distribuirea de produse alimentare si nealimentare si un numar de 10 angajati. in prezent ne preocupam intens de acordarea unei consultante de specialitate si distribuirea de produse, echipamente, materiale si consumabile profesionale pentru intretinerea curateniei si igienizare...
0722 *** ***Click aici!
produse alimentare maramures,producator produse alimentare (MARAMURES)
Firma laleli impex din baia mare este producator de pufuleti din anul 1996, avand ca obiect de activitate productia de drajeuri cu alune, urmand ca, din anul 2000 sa isi diversifice oferta cu pufuleti cu sare, cu boia si pufuleti dulci. prin achizitia unor linii performante de productie pufuleti, firma a cucerit piata in peste 16 judete din tara, atat pentru productia..
0745 *** ***Click aici!
produse alimentare (MARAMURES)
Andana pan - brutarie prin traditie, panificatie prin inovatie. produse de panificatie, patiserie si cofetarie. acum si un magazin virtual modern cu servicii de livrare la domiciliu. trei branduri proprii : franzela fermecata, andana pan si piticii lui andana. specialitati de paine, chifle, o oferta speciala pentru segmentul horeca, fursecuri, bezele, haiose, saleuri si alte dulciuri si produse de patiserie. andana pan este..
0262 *** ***Click aici!