follow Catalog firme » Alimente bauturi » Alimente » Firme produse alimentare » Produse alimentare iasi
  home     Firme produse alimentare   Produse alimentare iasi

Produse alimentare

produse alimentare iasi,produse alimentare refrigerate (IASI)
S.C. FRIGOSTAR S.R.L. este o societate competenta, operativa, integra, deschisa, orientata către client, având ca domeniu de activitate: prestarea de servicii de frig/logistice pentru firme terţe si comercializarea de produse alimentare, respectiv închirierea de spaţii birouri-logistică şi spaţii frigorifice la standarde europene, autorizate pentru activităţi de import export şi respectiv comerţ pe teritoriul comunităţii europene cu produse de origine animală sau non animală..
0770 *** ***Click aici!
produse alimentare organice,produse alimentare organice iasi (IASI)
Www.greencert.ro este un magazin online specializat in vanzarea de produse organice. Oferind un acces usor la produse de o calitate superioara, cu preturi rezonabile, produse care sunt ecologice si prezinta o responsabilitate sociala, greencert isi doreste sa aduca clientilor sai o mostra de natura si armonie. Ca furnizor de produse organice, avem o pozitie de leadership in cadrul efortului de a converti producatorii..
0727 *** ***Click aici!
distribuitori produse alimentare,produse alimentare (IASI)
Import si distributie de legume, fructe, oua, carne congelata de pui si peste proaspete va sunt puse la dispozitie in depozite en-gros de legume, fructe si carne congelata in iasi, suceava, botosani si pascani. produsele congelate pe care le veti gasi in depozitele noastre sunt de provenienta de la cele mai cunoscute companii de pescuit si prelucrare a carnii de pui din europa..
0232 *** ***Click aici!
produse alimentare iasi,livrari produse alimentare iasi (IASI)
Economie de timp, un serviciu prompt atat pentru persoane fizice cat si pentru firme. cumparaturi-iasi.ro livreaza la comanda produse in orasul iasi si imprejurimi ! livrarea comenzilor se va face in cel mai scurt timp posibil dupa ce comanda va fi validata telefonic de un operator al nostru, stabilind si ora exacta de livrare in functie de datele inregistrate din formularul de comanda...
0764 *** ***Click aici!
cumparaturi produse alimentare (IASI)
Suntem o societate din Iasi care ofer servicii pentru persoane care nu mai doresc sa faca anumite activitati. Cumparaturi la domiciliu, Sofer de inchiriat, comisioane diverse, transport de colete mici, etc. Mai multe detalii pe www.n-aitimp.ro sau pe pagina de facebook. Suntem o echipă de tineri dinamici, dornici de a răspunde cerințelor dumneavoastră. Conștientizăm că lipsa timpului este o problemă majoră și..
0756 *** ***Click aici!
ambalaje produse alimentare (IASI)
Numar salariati: 150; materie prima procesata: 200 tone/luna; cantitati realizate anual (principalele produse): 150 milioane cutii; 110 milioane etichete; 200 mii volume carti; 300 mii reviste; portofoliu de produse: ambalaje din carton: medicamente: cutii individuale, cutii colective (carton microondulat); produse alimentare: cutii bomboane, display-uri, cutii inghetata, cutii lapte praf, cutii bauturi alcoolice, cutii ceai!..
0232 *** ***Click aici!
produse alimentare (IASI)
Compania moldava g-com srl activeaza mai bine de un an pe piata rm in diferite domenii, cel mai important la moment fiind cel alimentar. brandul masea prezinta un bogat asortiment de pesmeti (sarati si condimentati substituitori ai chips-urilor) cu diferite arome: pui,ciuperci, cascaval, bacon, salam, racitura, hrean etc. produsul este la un pret mic( 40 gr -0,12 eurocenti, 100 gr - 0,26 eurocenti)..
0373 *** ***Click aici!
vanzari produse alimentare iasi (IASI)
Cum plasez o comanda? selectati produsul pe care doriti sa il achizitionati (folosind meniul din partea stanga a ecranului) apoi apasati pe butonul 'adauga in cos' - aceasta actiune va avea ca rezultat adaugarea produsului in cosul dvs. de cumparaturi. o data ce ati selectat toate produsele pe care doriti sa le achizitionati, mergeti la pagina "cos de cumparaturi". puteti accesa aceasta pagina..
0763 *** ***Click aici!
produse alimentare (IASI)
Intermediez vanzari cantitati mari si foarte mari zeci, sute si mii tone de : ulei floarea soarelui, rapita si palmier, (vrac si imbuteliat), zahar, carne din pui, curcan si porc(inclusiv derivate, ficatei, pipote, etc.), oua pasare, peste, macrou scromber, legume si fructe, faina de panificatie, vinuri vrac si imbuteliat, hartie de scris, rulmenti, fier vechi, (inclusiv sina cale ferata), cupru, otel, panel-uri, haine..
0753 *** ***Click aici!