follow Catalog firme » Alimente bauturi » Alimente » Firme produse alimentare » Produse alimentare constanta
  home     Firme produse alimentare   Produse alimentare constanta

Produse alimentare

furnizori produse alimentare,produse alimentare constanta (CONSTANTA)
S.c. grup petrol marin s.a. este o companie cu capital integral privat, infiintata in 1995, prin externalizarea activitatii de alimentatie publica din cadrul s.n.p. petrom s.a.-sucursala petromar, avand ca principal obiect de activitate aprovizionarea cu alimente, prepararea si servirea mesei, curatenia spatiilor social-cazare si spalarea echipamentului de lucru al intregului personal, precum si deratizarea pe platformele marine si nave...
0241 *** ***Click aici!
produse alimentare constanta,vanzari produse alimentare (CONSTANTA)
Domeniul de activitate comert cu amanuntul produse predominante alimente si bauturi, produse cosmetice, detergenti. colaborare foarte buna cu furnizori, clienti serviti ireprosabil, in conditii maxime de siguranta si igiena. pentru detalii suplimentare in privinta preturilor practicate, sau pentru orice fel de intrebari legate de serviciile oferite de noi, nu ezitati sa ne contactati, va asteptam!..
0752 *** ***Click aici!
produse alimentare ieftine,produse alimentare (CONSTANTA)
Sc pivoca srl distribuitor produse alimentare si nealimentare in judetul constanta. sc pivoca srl distribuie o gama larga de produse de morarit, paste fainoase din faina de grau si porumb, ulei de floarea soarelui, ulei de masline, zahar, orez, cereale, cafea, fructe si legume proaspete si conservate, carne si peste congelat, apa minerala, sucuri etc. pentru mai multe informatii contactati-ne si sigur va..
0742 *** ***Click aici!
transporturi produse alimentare (CONSTANTA)
Karina sea' 98 s.r.l. este o companie romano-ucraineana cu capital privat, fondata in 1998 si cu sediul in Romania, punct lucru str Caraiman nr.15, cladirea administrativa, Constanta, 900137. Principalele activitati ale companiei sunt cele de expediere marfuri si aprovizionare nave cu alimente si materiale tehnice, dar, in acelasi timp, oferim si servicii de : consultanta maritima, agenturare nave, operare marfuri si brokeraj...
0722 *** ***Click aici!
produse alimentare (CONSTANTA)
In prezent firma noastra are ca obiect de activitate: distributiea zaharului si a fainurilor de la fabricile din tara, importul si distributia uleiului de palmier din malaezia catre colaboratorii nostri. importul de rasina din turcia pentru firme din grup si producatori de vopsea din romania. importul de remorci, semiremorci, cement-truck-uri din turcia,firma noastra fiind unic distribuitor al marcii metsan silobas, vinde caramizi cu..
0241 *** ***Click aici!